De website van Praktijk Psychologie D. Meijer is vernieuwd! Qua vormgeving en inhoud is de website niet veel veranderd, maar toch was het na al die jaren nodig om de website grondig te vernieuwen.


De twee belangrijkste redenen zijn geweest:


Optimale beveiliging: Beveiliging van websites wordt steeds belangrijker. Hackers zoeken steeds weer naar zwakke verouderde websites om in te breken op servers. Mijn website begon daar ook toe te behoren en vernieuwing was niet makkelijk omdat de leverancier van één van onze softwarecomponenten was gestopt met het product. We hebben dan ook besloten rigoureus alles opnieuw op te zetten, zodat we weer voor jaren vooruit kunnen.


Ondersteuning mobiele apparaten: Vroeger werd een website bekeken als men de lezer op zijn gemak achter de computer zat. Tegenwoordig worden websites meestal bezocht via een mobiele telefoon of met een tablet en maar beperkt meer met een computer. De oude website was echt voor een volwaardig beeldscherm ontworpen en was maar beperkt bruikbaar op mobiele apparaten. Dat moet met deze nieuwe website nu ook opgelost zijn.


Ik hoop dat we met deze site weer jaren vooruit kunnen!


Daphne Meijer