Over mij

Praktijk Psychologie wordt gerund door Daphne Meijer (1969), GZ-psycholoog. Ik ben in 1995 afgestudeerd en gespecialiseerd in de neuropsychologie. Door de inmiddels ruime ervaring in de behandeling en diagnostiek van mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en hun naasten staat mijn praktijk garant voor deskundigheid. Daarnaast kunnen ook mensen met andere psychische problemen behandeld worden. Mijn contacten staan voor betrokken en persoonlijk maar ook voor recht door zee. Hierbij wordt gedacht vanuit kort als het kan, lang als het nodig is en altijd vanuit uw positieve kant.

Ik ben lid van het Nederlands Instituut Psychologen (www.psynip.nl) en sta geregistreerd in het overheidskwaliteitsregister BIG (www.bigregister.nl) onder nummer 39060922925. Deze organisaties stellen kwaliteitscriteria en hebben ook een beroepscode en klachtenregeling, waaraan het handelen van de psycholoog getoetst kan worden.

De praktijk beschikt over een door Zorginstituut Nederland goedgekeurd Kwaliteitsstatuut (zie www.ggzkwaliteitsstatuut.nl en document Kwaliteitsstatuut [84 KB] ) en draagt het keurmerk basis GGZ (www.kibg.nl). In 2018 werd mijn behandeling gewaardeerd met een gemiddelde 8,9 gemeten met de cliëntervaringsmeting CQI.

Naast het behandelen en begeleiden van volwassenen ben ik medeoprichter van het Multidisciplinair Eerstelijnsnetwerk NAH regio Zuidoost Brabant (www.eerstelijnsnetwerknah.nl) en kernteamlid van Brein@work (www.breinatwork.com).

Ook ben ik betrokken bij de opzet van het CVA-zorgpad en ben ik docent bij Axonleertrajecten (www.axonleertrajecten.nl) en maak ik onderdeel uit van het team Therapie Centrum Valkenswaard (www.therapiecentrumvalkenswaard.nl).

Tevens ben ik lid van Psyzorg ZO-Brabant; de overkoepelende vereniging voor psychologen in de BGGZ regio zuidoost Brabant (www.psyzorgzobrabant.nl) en de landelijke vereniging voor psychologen LVVP (www.lvvp.info).

 

Om meer inzicht te krijgen in de mate van uw tevredenheid kunt u vrijblijvend uw waardering delen door op bovenstaande button te klikken. Uw beoordeling wordt hiermee op de website van ZorgkaartNederland geplaatst. Uw ervaringen worden bovendien gemeten met behulp van een gestandaardiseerde vragenlijst die u digitaal krijgt toegestuurd.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl

Vind een Psycholoog in Riethoven (NB)